Stielmannen bv aannemer van woningrenovatie, badkomarrenovatie en nieuwbouwprojecten - r

Home » Plaatsing van stalen ligger ter vervanging van draagmuur

REALISATIE 01/08/2019

Plaatsing van stalen ligger ter vervanging van draagmuur

Stielmannen bv - Plaatsing van stalen ligger
In dit projectje wenste de eigenaren open keuken en daarvoor moet er al eens een muurtje gesloopt worden Vooraleer we daar aan kunnen starten is er een wel een onderzoek nodig van een ingenieur met kennis van zaken.
Ook de bestaande vloerplaten moeten dan vaak gestut worden om barsten en scheuren op bovenliggende verdiepingen te vermijden.
Vaak wordt er gevraagd om dit even snelle doen zonder, vanwege de kosten, maar het is voor alle partijen veiliger en beter dat dit toch even wordt nagekeken en opgevolgd door iemand met kennis van zaken.
Wij kunnen vaak zelf wel een goede inschatting maken van de nodige stalen liggers, ik maak er persoonlijk een sport van om in te schatten wat er zal worden voorgesteld en ik zit er zelden naast, maar dat is dus enkel om te kijken of de jaren ervaring hebben opgebracht en niet om op eigen houtje uit te voeren.
Ook kunnen wij desgewenst wel een ingenieur aanraden waar we al een hele hoop projecten mee hebben samengewerkt of de klanten leveren zelf een plan aan (van hun gekozen ingenieur).

VIDEO