Stielmannen bv - Kantoor ombouwen te Ninove
Voor hetzelfde dienstencheque bedrijf hebben we in Ninove ook een heel kantoor omgetoverd tot fijne werkplek
Het hoofdkantoor levert alle materialen en een plan van aanpak, zodat wij er onze expertise in los kunnen laten.
In dit specifieke kantoor, dat daarvoor een restaurant was, moest er dus flink gerenoveerd worden.
Hier hebben we eerst alles moeten verwijderen dat overbodig was, daarna de muren pleisteren zodat die mooi glad en schildersklaar waren.
De vloeren hebben we eerst in de primer gezet, zodat onze egaline een goede hechting kreeg, want het laatste dat je wil is dat je nieuwe vloer niet mooi vlak ligt.
Voor de nieuwe vloer werd hier een klik-vinyl aangeleverd met kurk onderzijde voor geluidsisolatie die we dan in het gehele atelier hebben doorgetrokken. In de keuken en de kantoorruimte kwamen dan tapijttegels die we met speciale pick-uplijm op de vloer plaatsen zodat ze op hun plaats blijven, maar ook indien nog nog te verwijderen zijn op een makkelijke manier (een beetje post-it tapijt 😉 )
Een nieuw gyprocplafond met design lichttegels aan het plafond wat een beetje een key-feature is in deze kantoren was mocht niet ontbreken
De nieuwe ramen en schuifdeur konden niet meer op dezelfde plaats teruggezet worden en dus hebben we aluminium op maat en in de juiste kleur laten maken en deze hebben we dan ook zelf geplaatst om het geheel proper af te werken.
Elke strijkplank kreeg een eigen waterleiding, want het rondzeulen van zware waterreservoirs is niet meer van deze tijd.
Op 2 weken tijd van start tot finish wordt hier een restaurant omgebouwd naar een functioneel nieuw kantoor voor dienstencheques. Nadien was er nog fine tuning nodig, zoals aluminium op maat, de keuken en nieuwe ramen maar strijken en mensen ontvangen ging dan al perfect.